Nyheter

Driftstörning/prestandaproblem

2020-11-26

Vi arbetar enligt denna plan för att lösa problemen:
1) vi analyserar den hårt belastade servern för att hitta något generellt att skruva på, eller något specifikt att optimera.
2) Vi kommer flytta några kunder till en mer ledig server.
3) Vi har nya servrar på väg in i vår plattform, för ytterligare lastbalansering.
4) Parallellt utvecklar vi en helt ny plattform

Tidshorisont:
1) Pågår
2) Under nästa vecka
3) dec/jan
4) Inom 3 år

/Samuel Sundström, chef DeDU Utveckling
010-722 67 80

Dibber väljer DeDU!

2020-09-21

Dibber är en del av koncernen Läringsverkstaedet som är Norges största privata förskoleföretag som nu etablerat sig i Sverige. De startar och driver förskolor i Sverige, Norge, Riga och Dubai och väljer nu DeDU som systemstöd för förvaltningen av deras lokaler. Välkomna Dibber!

För mer information kontakta Daniella Rosengrip, 010-722 51 73

Rodamco väljer DeDU!

2020-09-16

Rodamco Sverige AB ingår i en koncern med 34 bolag, där moderbolaget är Rodamco Northern Europe AB. Bolaget fokuserar på investeringar i kommersiella fastigheter. Rodamco är en global utvecklare och operatör av flaggskeppsdestinationer, varav 86% i detaljhandeln. Rodamco Sverige AB väljer nu DeDU som systemstöd för deras fastighetsdrift i Nacka Forum, Solna C, Täby C och i Westfield Mall of Scandinavia. Välkomna, Rodamco! För mer information kontakta Daniella Rosengrip, 010-722 51 73

Nordika väljer DeDU!

2020-09-07

Nordika är ett investerings- och kapitalförvaltningsföretag med fokus på fastighets- och fastighetsrelaterade möjligheter i Norden. De väljer nu DeDU som systemstöd för den tekniska förvaltning av lokaler som ingår i deras aktuella projekt. Välkomna, Nordika! För mer information kontakta Daniella Rosengrip, 010-722 51 73

Vindelnbostäder väljer DeDU!

2020-07-29

Vindelnbostäder AB, som även hanterar Vindels kommun fastigheter, väljer DeDU som systemstöd för sin tekniska förvaltning. Vi välkomnar Vindelnbostäder som kund! För mer information kontakta Fredrik Claesson, 010-722 68 72

DeDUWeb uppdaterat!

2020-06-02

I går kväll gjorde vi en uppdatering av DeDUWeb, med några förändringar som beskrivs i nyhetsbrevet. Ett tips (om något inte visas korrekt efter uppdateringen) är att "förnya" webbläsaren med CTRL+F5!

Läs mer

HSB väljer DeDU!

2020-05-08

Bostadsbolaget HSB med sina 26 lokala HSB-föreningar runt om i landet kommer övergå till ett gemensamt systemstöd för ärendehantering, drift samt planering av underhållsåtgärder. WSP kommer att bistå HSB i övergången och implementeringen av DeDU. Välkomna, HSB!

Läs mer

BAB bygg AB väljer DeDU!

2020-04-29

BAB bygg i Åstorp har valt DeDU för hantering av garantiärenden inom sina byggprojekt, för att underlätta både den löpande hanteringen och den samlade dokumentationen kring garantiprocessen. För mer information kontakta Therese Wikberg. Välkomna, BAB!

DeDUWeb uppdaterat!

2020-04-06

I Lördags gjorde vi ett serverbyte, och publicerade samtidigt en ny version av DeDUWeb, med ett par förändringar i Anslagstavlan. Läs mer i nyhetsbrevet, som också innehåller information om ett par andra WSPDeDU-tjänster!

Läs mer

Information Covid-19

2020-03-19

Hej alla kunder! Nu när risken för allmän smittspridning av Coronaviruset anses vara mycket hög vill vi informera er om att vi på WSP följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi på DeDU/Fastighet arbetar på som vanligt och finns tillgängliga digitalt. I denna tuffa tid arbetar vi hårt med att säkerställa DeDU:s kapacitet och våra resurser för att vara er behjälpliga. Vi tror på och arbetar för att hålla en kontinuitet i drift, underhåll och förvaltning för att minska påverkan på er verksamhet/affär. Är det något ni undrar över eller vill ha hjälp med, så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälps åt! Avdelningschef Anders Attefjord

DeDUWeb uppdaterat!

2020-03-12

I onsdags uppdaterades DeDUWeb med några nya funktioner för Avrop/beställning, samt buggfixar bl.a. i Arbetad Tid

Läs mer

Gamla DeDU"Appen"

2020-03-06

Under vecka 12 kommer vi att byta ut en del äldre servrar för bättre prestanda och säkerhet. I och med detta kommer den gamla DeDU-"appen" inte längre att stödjas, utan man behöver installera den app som finns på Appstore och GooglePlay. Länken här innehåller en enkel beskrivning av ärendehanteringen i appen, kontakta någon av oss för mer info om ni behöver!

Läs mer

DeDU Nyhetsbrev nr.2, februari 2020

2020-02-18

I går kväll uppdaterades DeDUWeb med några nya funktioner för Energi-modulen, samt en uppsnabbad dialogruta för tidsregistrering. Läs mer om detta och annat i nyhetsbrevet!

Läs mer

DeDU Nyhetsbrev nr.1, februari 2020

2020-02-06

I går lade vi ut nya versioner av både DeDUWeb och DeDUApp, som bl.a. innehåller stöd för avrop och beställningar till flera leverantörstyper. Läs mer om detta och annat i vårt nyhetsbrev!

Läs mer

Användarträff Stockholm

2020-01-21

Vi tackar alla kreativa deltagare på årets användarträff i Stockholm! Vi har redan börjat sammanställa synpunkterna!

Uppdatering av DeDUApp

2019-12-11

DeDUApp är uppdaterad (med mediagrafer). Vi presenterar även tre intressanta nyförvärv i truppen! Läs mer i nyhetsbrevet!

Läs mer